asikerutjain

Március 8

2019. március 17. - PeniValdes

Minden évben várom ezt a napot, várom már március 9-ikén. várom húsvétvasárnapján, karácsony másnapján , várom amikor fellobannak a gyertyák a tortámon, és várom akkor is amikor a tüzijátékor bámulom kezemben egy hamburgerrel. Várom mert e napon mindig egy hatalmas csokor vár az ágyam mellett, és egy üzenet. Köszönöm, hogy vagy,és én akkor elpirulok, és lányos zavaromban keresem a takarot, mert 10 év után is megkapom, igen 10 év után is, az én társam, barátom, szerelmem, csillagom, nyuszifülem saját lábával elmegy, megrendeli, kiválogatja...tudja, hogy a világosabb pirosat szeretem, aztán felhozza, gyengéden eligazgatja, és mikor reggel kiosonok hozzá a konyhába,hogy átölelvén érezzem rezdülését, akkor tekintetét messzire vesse,és támaszt adjon nekem e életben,és akkor rájövök, hogy mennyire szeretem, csodálom, és felnézek rá,és elveszek benne, elveszek az arcában,és elveszek minden pihében, ujjaiban, hangjában,és akkor este filmet nézünk,én megvakarom a lábát, bekenem, hogy puha maradjon, aztán összedobok egy csirkét,és csokigafagyit eszünk..egy tálbol,és mindig játékba torkollik,és lerángatunk mindent,és nem érdekel, hogy felkopognak, mert szerelmesek vagyunk,és azok is leszünk örökké,és másnap elmosogatok, és áldom az eget, hogy nekem adta őt-...mert mellette tőbb vagyok egy nőnél, mert mellette magam vagyok a Nő,és ő maga a Férfi,és ketten egészek vagyunk. És szeretem.

Legvadabb Valentin nap

Azon a február 14. napon egyedül ébredtem a frissen húzott ágyunkban, és mikor kimentem hogy magamra kapjak valami könnyűt senki sem karolt át hátulról vagy nyelvelte volna le a nyakam...Hatalmasat sóhajtottam..na akkorát azért nem mint a megboldogult Irma néni, amikor Dezsőke elvette Pannit..pedig majdnem rám akarták sózni..a Dezsökét....Várt rám egy hosszú nap, amikor is ki kellett találnom hogy mivel ajándékozzam meg egyetlen igaz örök szerelmem, a férfit kit csodálok. Persze nem akartam magam ismételni, így pár dolgot el kellett felejtenem. Rögtön a szivecskés mackót is, melyet a második évben ajándékoztam neki, mivel akkor már a kezemben volt..De a koncertjegy sem játszhatott mert azt meg a harmadikra adtam. Szegénykém nem tudott lezuhanyozni edzés után, így elég erős illata volt...de a szenvedélyes zene feledtette mindezt. És a szexi szett sem lehetett, mert azt az első évben..nem volt ám egyszerű megrendelni, átvenni, aztán abban várni  egész délután, mert valami probléma volt a munkahelyén..marhára nyomott, de végülis megérte..igaz másnap dobhattam ki mert elszakadt....

Főztem neki....szórtam a fahéjat, olvasztottam a csokit, lassan folyattam lefelé, reszeltem a citromhéját...lenyaltam... jó mélyen, forrósítottam, elkentem, díszitettem..kimerülten lerogytam a padlóra....mennyi pénzébe kerülhetett?..fejemet a hideg kőre hajtottam,és akkor belépett..és megjöttem Nyuszika kiáltással belépett...nekem annyi eröm volt, hogy annyit lihegjek..Boldog Valentin napot.....és elvette az ingjét, hogy inditsak be egy mosást, meg vasaljam ki holnapra a csíkos ingjét, mert holnap hosszu napja lesz..aztán megette azt amit izzadságom árán csináltam..aztán lerohant, és megjelent egy szál rózsával..és én felmostam, aztán lefeküdtem, és aludtam volna de nem hagyott...és a végén csak feküdt és bámulta a plafont.. aztán elaludt,és akkor kiosontam, és elmosogattam, kivasaltam...és vártam a reggelt. ..

Évfordulo

A napsugarai lágyan simogatták eldobott testünk, mely alig félperce bontakozott ki az ölelésböl és most pihenésre vágyva várakozott a kanapén, amely mindig is kicsi volt kettönknek, de ezen véleményemet mindig figyelmen kivül hagyta az én hercegem..igaz azt sem szerette  ha hercegemnek hívtam, mert szerinte az degradálo..Ne kérdezd, hogy honnan ismert ilyen szavakat, meg azt sem, hogy ez mit jelent, de amikor kimondta, lecsuszott a bugyim..amit Ő vett..az Ö pénzén....Na tehát ott hevert a legszebb ember kit ismertem, és a nap kiemelte a hasán lévö izomzatot, amit ímádtam nyomogatni.....Azon a napon 6 honapja, hogy meggyűrűzött....és a házasságkötó teremben igent feleltünk egymásnak, és a vendégek felhabzsolták a kínálatot....és most amikor rózsaszirmokat kéne hogy elénk szórjanak, most amikor tüzijátéknak kéne robbanni..most csak itt felszik, és csukva tartja a szemét, és  az idegesító szempillái árnyékot vetnek..utálom a hülye hosszú pilláit, szerintem nem igazságos, nekem meg persze kenegetnem kell, meg volumen, meg Max Factor....ez meg a genetikai lotton nyert..na mindegy..

- Barnika..Barnikah..Barnikaaaaaaa, Figyejjé már rám Barnabás!

a fejét elfordította, és szemeivel kérdezte, hogy most mégis mit akarok, és miért nem engedem, hogy átadja magát a pihenésnek, és különben is legutobb ő még akart egy kőrt, de én magamra huztam a takarot..ugyhogy most ne..

- Mi van?-kérdezte, és felkönyökölt, és az ujjaival ujjazni kezdte a fültövét,és közben pislogott..holnap elküldöm a szemorvoshoz..

- Na milyen nap van ma?

- Szerda....és már hevert volna vissza..na de én nem hagytam hogy csak így kicsússzon..

- Na de azonkívűl?-----

-jaj drágám, tudod annyi mindent kell magamban tartanom...és elővette a cicanézést, ami legtöbbször bejön, mert mégis ki tudna ellenállni annak amikor....de most nem, komolyan nem emlékszik arra amikor táncoltunk, komolyan nem emlékszik, hogy évfordulo van??

Tényleg nem...a szülinapomra még emlékszik?? Én előre megvettem az ajándékát, ott van a mosógép mögött..Ö meg biztos majd aznap délután rohan el virágért, aztán nekidönt az ágynak, majd elégedetten hever, hogy mekkora ász...

-Szeretlek-mondtam neki..

 

 

G pont

ott aludt, tőlem pár centire igazából az egész ágyat elfoglalta kinyújtozva kezei szétdobva arcán a megdicsöülés..mint múltkor amikor megkértem hogy csavarja e már le a fedelet..és lecsavarta. Délután az irodaház előtt várt, nekitámaszkodva a kocsinak..mint valami filmben...napszemüvegben..

-a család vidékre utazott..mondta, miközben kinyitotta nekem az ajtót,majd végigzongorázott a combjaimon, megállva ott ahol találkoznak a lábak. akkor voltam először is utoljára nála és örömmel konstatáltam hogy Ő legalább nem egy katalógusban él mint bolognait főző barátom aki minden reggel kézállással indított mondván ettől úgy érzi éveket fiatalodik..és én azon elmélkedtem hogy 31 évesen mégis hova akar fiatalodni...de nem szóltam semmit..mert minek. É:s itt volt legalább valami gyűröttség valami vadság ahogyan a kanapén...nem ám ott, ahol mindig jött a ne tedd fel a lábad..mert nyomot hagy a díványon..a díványon..mondtam is neki,hogy jó hogy nem sezlonyon...egyébként volt hogy elmentünk kirándulni..bepakoltunk vagyis én bepakoltam a kosárba,és egy elhagyatott helyen kipakoltunk..és ő lefeküdt a plédre nézte az eget..én meg azt néztem ahogy az eget nézi,és időnként felmerült benne egy ötlet,hogy mit kéne kipróbálnunk...és vigyorgott amikor álltam a szekrény előtt és panaszkodtam hogy nincs egy normális maxiruhám..Rolika erre mindig megvonta a vállát és mondta hogy neki sincs..meg mit izgulok..szerinte én vagyok a legjobb csaj....és a férfiakban ez volt a legjobb..hogy nem foglalkoztak mással...csak őszintén.

Az új tornatanár

Ősz volt, szeptember eleje és mi lányok visszaültünk az iskolapadba lebarnulva, hajunk kiszívva..és a szoknyánk rövidebb,mert anyánk nem vett újat-...mert majd jövőre mondta..idén is. S akkor megláttuk ahogy ott ült a sok szottyadt között feszesen, fiatalon..és mi összesúgtunk...vihogtunk..és mégjobban mikor az első tesiórán megjelent,és közölte,hogy ezentúl ő tartja az órákat,és Bálintnak hívják..és onnantól persze hogy mindenki..még a kis Icuska is nyomta ezerrel...sőt Vali picsanadrágban járt órára...és az öltözőben kibeszéltük hogy vajon van e nője...és megegyeztünk,hogy biztos van de elhanyagolja..és akkor valaki mondta,hogy ő azért megvigasztalná....aztán mentünk az órára,és akkor Bálint a tanár megjegyezte hogy milyen szép a vádlim,és példaként állitott a többiek elé..gondoltam is magamban...na majd meglátjuk ki fogja vigasztalni..aztán évvégén kiderült hogy a nője nem egy bányarém..de akkor már mindegy volt....

 

 

nyári élményeim

Nyáron mindig történik valami..mindenkivel..velem meg főleg. Szép napsütéses nap volt, talán túlságosan is napsütéses,és a fűszálak elaszódva várták már a hűs esőt,és én is vágytam a víz ölelésére, így elindultam a strandra vállamon a nagy piros táskával amibe beleszórtam a naptejet, az újságot, tollasszettet, a fürdőruhát, a lepedőt. És így jutottam el a fürdő bejáratához,ahol hosszú sorú tömeg állt. Sokan voltak..ez zavart mert amikor én megyek a strandra akkor kevesen vannak, igaz én akkor megyek mikor kissé hűvösebb van,és így enyém lehet az egész medence. De most annyian voltak..hogy sokan. na végülis bejutottam, átöltöztem a feliratos fürdőrucimba és kivonultam a medencékhez,majd belesétáltam és nekikezdtem az úszásnak...hason, háton, oldalt. és akkor jöttem rá,hogy igen minden egyes strandon kell lennie egy nagyobb darab kopasz alaknak, aki vagy a családjával jön vagy az oldalbordájával egy jól formázott nővel, vagy kevésbé jól formázottal. na lényeg a lényeg. Ez a kopasz is leült a napozóágyra,és onnan felügyelte az eseményeket,és időnkét bekente naptejjel szigorúan csak a mellkasát..élete párja közben óvatosan mártogatta lábfejét a vízbe,és ez hideg kiáltásokkal kísérte kísérleteit. Én közben kimásztam a vízből,és elbattyogtam a fűre...Rolika mondta is egyszer hogy azért szeret velem együtt strandolni mert én nem kifutónak használom hanem látszik rajtam,hogy tényleg élvezem. Gondoltam hogy hogyne élvezném..sajnos most Rolika nem volt velem, pedig futhattunk volna a homokban..na sebaj. Gondoltam levezetésnek elmegyek rollerezni a sportboltba..így is tettem, nagyben rollerezem, érzem magamban az energiát mikor leszólít egy túlkoros,hogy milyen csinosnak tetszik lenni..az a anyád futott végig rajtam az ötlet,és rollereztem tovább. Rolika is szeret rollerezni

Nincsen férfi fekete trikó nélkül

Pistát, aki fekete trikót hordott és minden képen morcosan nézett a kamerába,és előszeretettel szelfizett a zugkondiban miután leedzette magát, nos ezt a Pistát az interneten ismertem meg, pedig nem akartam, én akkor éppen régi sulistársam babaképeit csekkoltam,és írtam kommentben,hogy de cukker..amikor Pista akit akkor még nem ismertem küldött egy szétnyíló szivet és egy üzenetet,hogy szia jól nézel ki...erről eszembe jutott hogy pár hónapja írt egy másik fickó,hogy helloka jó a segged..amit nem értettem mert persze hogy jó a seggem,de az egyik képen sem látszik..na most mikor ezt közöltem vele..akkor letiltott. szerencsére Pista nem volt ilyen, mert ő a válaszomra,hogy szia küldött magáról egy alsógatyás képet..így kezdődött, és folytatódott. Aztán küldött még képeket amiken fekete izomtrikóban volt és vietnami papucsban,és minden képén szerepelt valamelyik haverja hasonló felállásban. Pistával kapcsoltunk megmaradt a lírai költészet birodalmában és plkátói maradt örökre. Úgyhogy volt bőven szabadidőm és vártam a zeb ránál mikor valaki megszólított..szijjja na megismersz? mire én mégsem lehettem őszinte és nem mondhattam hogy bocs de nem tudom kinek vagy a borja,hanem inkább bólogattam, mert tudtam,hogy elmondja mégis ki ő és nekem mi közöm hozzá..így is lett.

Na én vagyok az a Gyuszkó...s akkor bevillant..a gyuszkó aki a diákmunkaszövetkezetnél dolgozott,és magát mentorként hirdette,és a tanulók hóna alá nyúlva egyengette a saját útját,és most itt állt izzadtam az inge ráfeszülve....és akkor bevillant Robert is,akivel akkor találkoztam amikor a helyi óriásvállalatnál voltam diákmunkás,és a raktárban pakoltam,meg a postára vittem a leveleket..és Róbert a jogi részleg állócsillaga felfigyelt tini bájaim virágaira...aztán le is szakította ezeket a virágokat,de virágot sosem vett, inkább kéretlen masszásban részesített vagy csettingetett amikor elhaladtam mellette. És akkor a szájukra vettek a többiek,és én lettem az aktuális ribanc,aki mindenkivel csinálta és mindenhol. ami persze nem volt igaz mert én csak Róberttel voltam úgy együtt,és Márknak aki a számokkal zsonglörködött csak az ölébe ültem,mert ne4m volt máshol hely.

a fekete selyem meg a fehér rózsa

" Az olaj lassan végigfolyt Helena testén,miközben Javier ujjai Lisa testén játszottak..."

ja az olaj gondoltam, meg a Javier ujjai..még azok is. Komolyan ki ír ekkora baromságot egy könyvben..Fekete selyem álarc ez a címe..a szokásos történet az izmosan kigyúrt kockahas főnökről aki a tárgyalóteremben felcsinálja a szende szűz gyakornokot..vagy az elhanyagolt feleséget..vagy mindkettőt....a hátsó boritón a szerző képe, kerek holdvilág..plus size idomok..valamiért ezeket a könyveket sosem Adriana Lima hasonmások írják..ez pl azelőtt elmondása alapján egy postán dolgozott, valahol kajágszörcsögröcsögén, mikor jött az ihlet a Javierről..

Kidugtam a lábam a kádból, amit teletöltöttem meleg vizzel és beleöntöttem az orgonás füdősóból is,úgyhogy május illat volt ami keveredett a rózsák illatával..hatalmas hófehér rózsacsokor díszelgett a nappaliban. az enyém volt..a csokor..a nappali Eriké, akiben a nevével ellentétben semmi viking nem volt, se szakáll, se hidegen fénylő kék szemek, se vörös haj, se szőkeség. Erik ugyanis sötétbarna hajú volt egészségesen lesült barna szemmel,és a könyvesboltban ismerkedtünk meg..ahol igen éppen a fekete selymet olvastam,és Erik megjegyezte hogy ő egy temetkezési vállalatra asszociálna a címről, meg adjam meg a számom mert esetleg elvinne vacsorázni....amit összekötöttünk a reggelivel is,és mire magamhoz tértem már ott feküdtem a kádjában és ezt a hülye softpornót olvasom és rózsákat kapok,pedig én csak parizerért indultam

A Péntek 13

Aznap ahogy egyébként is szoktam a nappaliban várakoztam. A kanapén ültem ami világosszínű volt, tudjátok amire a reklámokban mindig ráöntik a vörösbort vagy a tokányt, majd valami csodaszerrel olyan lesz mint újkorában....én nem kockáztattam volna meg semmi öntést. Tehát ott ültem és vártam az emberem. És közben szólt az óra tik-tak,és akkor megjött egy szatyorral a kezébe. Éles elmém rögtön látta hogy itt valami rejtély húzodik, mert amikor elment még szatyor nélkül volt,és biztos nem vásárolt be mert az tegnap történt.

-Hoztam neked meglepetést-kezdte és leült mellém. Én nem lepődtem meg, mert időnként mindig hozott valamit, mint valami húsvéti nyúl.. karkötőt, grillcsirkét, fehérneműt...Így érdeklődve de nem eltúlozva néztem rá. Akkor belenyúlt a szatyrába és elővett..egy jelmezt.

-Íme a mai ajándékom- és kiterítette a kanapéra a nővérruhát és várakozva és izgatottan nézett..

-Akkor én ezt most vegyem fel-néztem rá szememben kíváncsian de idegenkedve...

-Aha..Meg kéne vizsgálnod és már tolta is le a nadrágját és feküdt a kanapéra..

És most elviszlek vacsorázni-mondta egy szombat este mikor éppen a tévét bámultam, miközben ő a szőnyegen hevert és engem is próbált rávenni kézmozdulatokkal hogy feküdjek mellé. Mindenesetre felálltam és felvettem a drága de kevés anyagaból álló ruhám mire azt mondta hogy öltözzek át, mert így sosem jutunk el az étterembe..bevallom nem értettem de átöltöztem elvégre az ő pénzét fogjuk költeni. Leültünk az asztalhoz és választottunk én zöldséges derelyét, aminek nem ez volt a neve de igazából ez volt, Ő meg kiválasztott egy féldisznót és azt ette, majd amikor a felénél járt bepróbálkozott értsd a lábával elkezdett nyúlkálni..és szemét a malacról az én vállamra helyezte..És én akkor villám letettem, ittam egy kortyot,majd ennyit mondtam..

-ha nem hagyod abba akkor belédvágom ezt a villát-és erre Ő elmosolyodott,és azt felelte hogy Rólam bármit el tud képzelni.

Aztán együtt elmentünk a mosdóba

Történetem

Felültem az ágyban és nekidöltem a falnak, megint házasságot törtem a zöldszeművel, és bevallom  élveztem..élveztem a figyelmét, élveztem ahogy lebegtünk valami meghatározhatatlanba és élveztem minden mocskát...az összegyűrt lepedőt, a hangokat a látványt...és nem bántam semmit,mert nem volt mit. Akkor már egy hónapja csináltuk..szinte mindennap...aztán csak feküdtünk egymás mellett,és a nap glóriát rajzolt köré és kint szóltak a madarak. Igazi volt minden...akkor felálltam magamra tekertem a plédet és kimentem az erkélyre és belebámultam a csillagokba...aztán hazamentünk..ültem a buszon a fehér blúzomba és azon tűnődtem hogy vajon ez e az igaz szerelem...a legnagyobb.. ami lehet nem lesz örök de mégis..szerettem a kezét..amin akkor sosem volt ott a gyűrű, szerettem mert volt benne valami puhaság..és szerettem mert úgy ért hozzám hogy az jó  volt..a legjobb...volt hogy felhívtam este..éjjel írtunk egymásnak..vettem a kedvéért piros csipkés szetett..képet küldtem róla mikor dolgozott és vihogtam amikor visszaírt....elragadónak látott és én kibontottam a hajam megnyaltam a szám szélét és övé lettem..sokszor..aztán hazamentem és egyedül hevertem le aludni. aztán másnap mikor a legkomolyabban voltam, akkor telefonált hogy reggel is rámgondolt..úgy....és újraindult minden.