asikerutjain

asikerutjain

Sanyikról, Ákosokról, Erikekről és Róla

2017. október 03. - PeniValdes

Minden este közös főzés, közös filmnézés a kanapén. Utána kielemeztük...bármint a Sanyi..én csak hallgattam..és közben arra gondoltam,hogy ez a fickó simán elmehetne statisztának egy reformkorról szóló filmbe.

Hogyaztán egy délután meglássam a volt főnököm egy parkolóban...a szél kissé megborzolta a haját...a kocsijába pakolt,és én csak néztem...aztán hazamentem,összepakoltam,és elköltöztem Sanyitól...

Aztán jött Ákos...40-es kopaszodó vállalkozó...válófélben..gyerek nem volt..érzelmek sem voltak..pár alkalom

Majd Erik, a szépfiú..a minden nő álma vagyok érzésből élő,aki nyíltan megmondta hogy neki kaland kell..Nekem is feleltem,hát kalandoztunk...

És voltak még, akiknek a nevére nem is emlékszem..

S akkor jött a nap.  Edzés után voltam,és beugrottam a kisboltba ezértazért..és ahogy ott állok nem éppen kisestélyiben..Megszólít.

-Rég láttalak.és mikor hátrafordulok,akkor Őt látom. Pulóverben, farmerben,és bocinézéssel,és azzal a magabiztos mosollyal..

Bólintok,igen rég láttál..meg én is téged,meg sokakat rég láttam..

- Összefuthatnánk...Egy vacsora..Mit szólsz?

-Akkor te most engem randizni hívsz?...

-Igen végülis így is nevezhetjük..Na várlak este.És megmondta a címet.

Én meg hazamentem,rohantam..és felkészültem az Estére..

A bejegyzés trackback címe:

https://asikerutjain.blog.hu/api/trackback/id/tr5412923031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása