asikerutjain

asikerutjain

R

2020. június 23. - PeniValdes

Van hogy amikor azt hiszed hogy számodra nem adhat már semmi újat ez a világ, és már megismerted minden titkát, akkor jön valaki aki megment, és akiben magadat látod meg, kinek szemeiben a titkok óceánját látod, és beleugrasz, elmerülsz, és nem félsz, és nem kapaszkodsz, és kezeid lázasan keresnek, és hallgatod és nézed ahogy alszik. R volt a legszebb ember akit valaha láttam, és érezhettem, imádtam nézni minden szögből, ahogyan a napfény megcsillant rajta, ahogyan a víz végigfutott rajta. 

Mondtam is neki hogy olyan vagy te mint egy Disney herceg, és olyankor nevetett, és megölelt, majd a keze elindult lefelé, az volt a tökéletes érzés. Aztén csináltam neki ebédet, és néztem ahogy eszik, aztán lefeküdtünk, és átölelt, és magához vont, és lebegtünk a felhök felett. 

R megmentette a lelkemet, kézen fogva kivezetett a mocsárból, és megmutatta a fényt, és tökéletesnek éreztem magam, és nem féltem többé, és csak sétáltunk és néztük egymást, aztán megcsikizett, és elkapott, és én kacagtam hátra vetett fejjel, és az eget láttam a szemeiben, a csillagok anyját, és suttogtam neki hogy mennyire szép a szemed......és  akkor....

A bejegyzés trackback címe:

https://asikerutjain.blog.hu/api/trackback/id/tr2215912126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2020.06.23. 23:55:43

...megcsókolt téged.

Lorrh 2020.06.24. 08:20:19

... beközölte, hogy holnap lesz az esküvője és istenveled.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2020.06.24. 08:24:22

kiment a mosdóba, és kimászott az ablakon
az ujjaival megpróbált kiszedni egy húscafatot
süti beállítások módosítása