asikerutjain

asikerutjain

örök szerelmem a barnabástomika

2017. november 21. - PeniValdes

visszatértünk a nászútról..ó azok a régi oszlopok az antik földeken..és persze..azok a kezek...meg azok a szemek..fura volt a frissen szerzett uramat napozni látni..persze most is ügyelt a természet Gaiaasszony egyensúlyára..és sehogy sem tudtam rávenni,hogy egyen velem bárányt..helyette bariszemekkel nézett rám. De azért jó volt.

aztán hazamentünk,és megint munkába álltam...a cégnél,ahogy barni volt a főnők,aki a férjem volt,de ennek ott semmi jelét nem mutatta, nem kivételezett velem.így éltünk..ketten meg a Tomika hétvégén..minden Vasárnap nálunk ebédelt...krumplit és húst..Barninak külön főztem..

A bejegyzés trackback címe:

https://asikerutjain.blog.hu/api/trackback/id/tr7713344745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.11.21. 20:40:31

Tomika helyében nem járogatnék oda ebédelni, nézni a kicsattanó szerelmes gerle párt, kis faszhom se lenne kíváncsi Barnikára.

tomhardynészonja 2017.11.22. 13:38:32

rendkívül találó cím :)
süti beállítások módosítása